27.8.14

FABRIANO 2: LA SIESTAVaig estar aquest any a Sanlúcar de Barrameda, a la famosa Feria de la Manzanilla. Vaig gaudir de la ciutat, de la Feria, de l’amabilitat de la gent d’aquesta bonica ciutat de la província de Cádiz.
Entre altres varem visitar l’Ajuntament de la ciutat, que com podeu veure és força interessant. Us faig aquests enllaços per a poder veure més extensament el que jo us podria explicar, i de ben segur que molt més entenedor.
De tota manera l’apunt que he fet avui no te res a veure amb la ciutat, l’edifici i totes les meravelles del lloc.
Una vegada varem travessar la porta d’accés al jardí que envolta el Palau, seu de l’Ajuntament, hi ha una casa on hi viuen unes persones vinculades a l’Ajuntament.
En una de les petites finestres de entrada en aquesta casa hi havia un cartell emmarcat.
Vaig apropar-me pensant que de ben segur era l’horari dels serveis municipals o alguna cosa similar.
No hi tenia res a veure. Vaig fer una foto, que és la que podeu veure en aquest escrit. Era una nota molt curiosa i sorprenent. Ja em direu si no és ben peculiar.
L’acompanyo d’aquest apunt fet naturalment, en paper Fabriano.

Estuve este año en Sanlúcar de Barrameda, en la famosa Feria de la Manzanilla. Disfruté de la ciudad, de la Feria, de la amabilidad de la gente de esta hermosa ciudad de la provincia de Cádiz.

Entre otros visitamos el Ayuntamiento, que como podéis ver es bastante interesante. Os hago estos enlaces para poder ver más extensamente lo que yo os podría explicar, y seguro que mucho más comprensible.

De todos modos el apunte que he hecho hoy no tiene nada que ver con la ciudad, el edificio y todas las maravillas del lugar.

Una vez atravesamos la puerta de acceso al jardín que rodea el Palacio, sede del Ayuntamiento, hay una casa donde viven unas personas vinculadas al Ayuntamiento.

En una de las pequeñas ventanas de entrada en esta casa había un cartel enmarcado.

Me acerque pensando que seguramente sería el horario de los servicios municipales o algo similar.

No tenía nada que ver. Hice una foto, que es la que podéis ver en este escrito. Era una nota muy curiosa y sorprendente. Ya me diréis si no es muy peculiar.

La acompaño de este apunte hecho naturalmente, en papel Fabriano.


     

No hay comentarios: