10.7.08

El cafè de les Joguines


En Tito anava dalt la moto amb cara de velocitat i no corria a més de 20 quilòmetres per hora.
A l’altre costat en Banyi se’l mirava preparat per a anar al mar a capbussar-se i nedar una estona, tot i que no en sabia pas gaire, si més no duia un parell de carbasses a cada costat i n’estava segur que se’n sortiria.
En Joanet, era, qui tot entusiasmat, anava dirigint les joguines d’un costat a l’altre, amb la cara de la felicitat que pot sentir un nen.

Aquest és el relat que vaig poder llegir en una les parets d’aquell “Cafè de les Joguines”, situat al centre de la ciutat.
Una vitrina plena d’objectes, cavallets, motos, soldats, trens, cotxes i mil i una joguina més, alhora que uns dibuixos emmarcats a la paret li donaven un aire de començaments dels anys 30, de fet així ho deia un cartell situat al costat dret de la vitrina “Llauna litografiada anys 1933-1935.
Varem veure una cervesa molt fresqueta per a poder seguir gaudint d’aquell passeig per aquells carrerons plens d’història i de vida.


Tito iba subido en su moto con cara de velocidad aunque no corría a más de 20 kilómetros por hora. Al otro lado Banyi lo miraba preparado para ir al mar a zambullirse y nadar un rato, a pesar de no tener demasiadas nociones, pero por lo menos llevaba un par de calabazas a cada lado y estaba seguro que salvaria la situacion. Joanet, era, quien todo entusiasmado, iba dirigiendo los juguetes de un lado a otro, con la cara de felicidad que puede sentir un niño. Este es el relato que pude leer en una las paredes de aquel “Café de los Juguetes”, situado en el centro de la ciudad. Una vitrina llena de objetos, caballetes, motos, soldados, trenes, coches y mil y un juguete más, a la vez que unos dibujos enmarcados en la pared le daban un aire de comienzos de los años 30, de hecho así lo decía un cartel situado en el lado derecho de la vitrina “Laton litografiado años 1933-1935” . Nos tomamos una cerveza muy fresquita para poder seguir disfrutando de aquel paseo por aquellos callejones llenos de historia y de vida.

No hay comentarios: